ممکنه قیمت هر قطعه را بنویسید تا راحت تر بشه در موردش صحبت کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pc_Power برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویرایش کردم
بعد به نظرتون 760 برای 1600*900 کم نمیاره یه وقت ؟؟
AMD 2014 (08-04-14)
مادربرد گیگابایت حدود 400 تومن قیمت داره که به نظرم بین این دو به دلیل گارانتی بهتر آواژنگ مادربرد گیگابایت را تهیه کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pc_Power برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به دلیل دایرکت تاچ نبودن من هیچ کدوم از این 2 فن را برای پردازنده های هسول پیشنهاد نمیکنم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DEEPCOOL FROSTWIN به قیمت حدود 130 بنظرم بهتر باشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید DeepCool_FrosTwin_CPU-Kuehler_013.JPG
اختلاف فن استوک و این فنها نسبت به دمای محیط و تحویه کیستون متفاوته ولی در این تست تفاوت دمای یک پردازنده 2500k آورکلاک شده با فن استوک و این فن حدود 25 درجه است
گرافیک 760 برای مانیتور شما و بازیهای معمول کاملا کافی است
بنظرم اگر بودجتون اجازه میده پردازنده را سری k بردارید که بعدا بتونید با یک آورکلاک معقول استفاده بهینه از سیستمتون داشته باشید
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 08-04-14 انجام شده است
من هم در مورد خنک کننده دیپ کول با نیما موافقم . مادربرد و گرافیک رو هم گیگابایت بگیر . 760 با این مونیتور شما کاملا جوابگوست
|
760 تقریبا تا چند سال دیگه جواب میده ؟
این کولر ها چطورن ؟
Deepcool GAMMAXX 400
Tuniq Tower 120 Extreme
Enermax ETS-T40-W
نطر خودم بیشتر روی تونیک هست
AMD 2014 (08-04-14)
نمیشه دقیق گفت ولی معمولا بازیهای جدید کارتهای 3-4 سال پیش را ساپورت میکنندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pc_Power برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون اگر رنج گرافیک کارتها را محدود کنند فروش بازیشون به شدت پائین میاد
این کولرها دایرکت تاچ هستند گاما 400 را به دلیلی قیمت مناسب میپسندم ولی اگر بودجه دارید میتونید فنهای دوم یا سوم را تهیه بفرمائید
البته معمولا اختلاف دما بین این فنها زیاد نیست و بنظرم ارزش هزینه خیلی زیاد را ندارند ( اختلاف این فنهای هیت پایپی با فن استوک زیادی ولی اختلاف دمای این فنها با هم در حد 2-3 درجه است )
ممنون از مشاوره تون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با یک دو دو تا 4 تا اقدام به خرید میکنم
آخرین ویرایش توسط Pc_Power در تاریخ 08-04-14 انجام شده است
AMD>INTEL (08-04-14)
انتخاب خوبی هست . تبریک میگم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pc_Power برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Pc_Power (08-04-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks